Welkom bij Alpha Capital

Het is onze drive om maximaal in te spelen op de wensen en behoeften van onze relaties. U krijgt de aandacht die u verdient. Vanzelfsprekend leveren wij louter maatwerk; de aanpak die het beste resultaat geeft in uw situatie. Het helpt dat wij onafhankelijk zijn, niet gebonden aan financiële instellingen of producten. Wij zijn u graag van dienst.

 

Passen wij bij u?
Onze dienstverlening richt zich op vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen, congregaties en vennootschappen met een minimaal vrij belegbaar vermogen van €1.000.000,-. Iedere klant is uniek en heeft eigen wensen. Vandaar dat wij altijd werken vanuit uw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren. Om u het hoogste niveau in service te kunnen bieden, kiezen wij ervoor slechts een beperkt aantal relaties te adviseren.

Maatwerk

We adviseren een beperkt aantal relaties. Door onze betrokkenheid en oprechte interesse kennen we u en uw situatie goed. En omdat we niet afhankelijk zijn van financiële instellingen en specifieke producten kunnen we u optimaal maatwerk leveren. U mag van ons een pro-actieve
houding verwachten.

Het hoogste serviceniveau

Door toewijding en gedrevenheid gaat onze dienstverlening verder dan alleen advies. Uw persoonlijke behoeften en wensen zijn onze zorg. Bent u nieuw bij ons? Dan leren we u graag eerst goed kennen.

De beste oplossing

U bent bij ons verzekerd van een volledig palet aan beleggingsmogelijkheden. Wij hanteren vaste en transparante tarieven, niet gebaseerd op transacties of achterliggende partijen. Zo krijgt u bij ons de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie.

Vertrouwen en rust

Wij zijn zeer ervaren vermogensmanagers die zowel goede als slechte tijden hebben meegemaakt. We worden geïnformeerd door meerdere partijen met verschillende inzichten waardoor we u de allerbeste oplossingen kunnen bieden.

Optimale bereikbaarheid

U beschikt bij Alpha Capital over uw eigen adviseur die u uitgebreid informeert en adviseert en altijd bereikbaar is. Zo heeft u overzicht en neemt u beslissingen op basis van gewogen inzicht. Op onze adviseur kunt u bouwen. Naast uw vaste aanspreekpunt kent het hele team u, uw situatie en uw wensen.

Continuïteit

We delen dezelfde belangen. We zijn sinds 2014 de eigenaren, de beleidsbepalers en de eindverantwoordelijken voor het gevoerde beleid van Alpha Capital. We geloven in lange termijn relaties. Zelf spreken we liever van partnerschappen.