Wij bieden beleggingsadvies, vermogensbeheer en vermogensbegeleiding. Samen zetten we uw stip op de horizon en bepalen we welke vorm van beleggingsdienstverlening het beste bij u past.

Beleggingsadvies

Bij beleggingsadvies neemt u zelf de beslissingen. Dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Wij treden op als uw onafhankelijke en deskundige sparringpartner die rekening houdt met uw persoonlijke situatie en wensen. Wij attenderen u op interessante beleggingskansen op de lange en korte termijn. Wij nemen regelmatig contact met u op om u te informeren over actueel beleggingsnieuws en relevante marktontwikkelingen. Zo voorzien wij u van beleggingsadvies op maat.

Vermogensbeheer

Bij vermogensbeheer laat u de beslissingen die nodig zijn voor uw optimale beleggingsportefeuille aan ons over. Wij hanteren hierbij een gestructureerd en indien nodig actief beleggingsbeleid waarbij we maximaal inspelen op kansen en mogelijkheden. We houden ons hierbij altijd aan de vooraf zorgvuldig met u afgestemde en in een overeenkomst vastgelegde afspraken. Ook bij deze vorm van beleggingsdienstverlening nemen we – indien gewenst – regelmatig contact met u op om u te informeren over actueel beleggingsnieuws, relevante marktontwikkelingen en de resultaten van uw portefeuille. Deze vorm van dienstverlening biedt rust en gemak terwijl uw vermogen rendeert.

Vermogensbegeleiding

Bij vermogensbegeleiding nemen wij niet zelf uw vermogen in beheer maar begeleiden wij u bij het selecteren, beoordelen en monitoren van vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs. Wij hebben veel ervaring in vermogensbegeleiding en nemen u deze zorg graag uit handen. Daarbij maken wij gebruik van ons uitgebreide professionele netwerk. Ook kunnen wij u begeleiden in uw bestaande contacten met banken en vermogensbeheerders. Wij verstrekken periodiek een totaaloverzicht van uw vermogen en rapporteren tussentijdse bevindingen. Verder nemen wij graag deel in beleggingscommissies van verenigingen en stichtingen. Ook ondersteunen wij bij het opstellen van beleggingsstatuten en beleggingsmandaten.

Mijn AlphaCapital

Uw vermogen in uw broekzak. Uw eigen rapportage pagina houdt u in een oogwenk up-to-date. Maar kijk niet te vaak!

> Meer weten

Duurzaam beleggen

Waar mogelijk investeren we in duurzame fondsen. Dat is goed voor de planeet, maar ook zeker goed voor uw vermogen.

> Meer weten